top of page
logo.png
logo.png
logo.png
logo.png
NATUUR

1 op 1 aandacht

Locatie regio Rotterdam

Van een ervaren vormgever en fotograaf

Persoonlijke aandacht

Schermafbeelding 2021-06-23 om 22.25.30.

(Basis) Cursus Photoshop

Wil je de wereld van Photoshop verkennen of je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bij deze cursus leer je de fundamentele handelingen van dit veelzijdige en krachtige beeldbewerkingsprogramma.

Elke les gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen en technieken in Photoshop. Deze oefenen we samen met behulp van mijn samengestelde materiaal en krijg je een opdracht mee om zelf nog thuis te oefenen. Als je al enige ervaring hebt in Photoshop werk ik graag toe naar het niveau dat je wilt bereiken.

Voor (hobby)fotografen raadt ik aan combinatielessen te nemen in Photoshop en Lightroom. Hiervoor heb ik een eigen werkwijze/methode die ik graag met je deel. Hierin komt het opslaan, archiveren en ordenen van je bestanden ook aan bod.

In het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en freelance fotograaf voor verschillende opdrachtgevers. Ik geef ook cursussen omdat ik het geweldig vind om mijn kennis van dit fantastische programma te delen. Daarnaast geef ik ook les in InDesign en heb ik kennis van videobewerking. Dankzij mijn ervaring en expertise in de grafische industrie en fotografie heb ik de juiste combinatie om je de ins en outs van deze programma's bij te brengen.

Wat leer ik?

 

✓ Interface

✓ Gereedschappen, paletten en menu’s

✓ Linialen en hulplijnen

✓ Kleurcorrecties, kleurbalans, contrast

✓ Het werken met lagen

✓ Het werken met mas­kers

✓ beelden combineren

✓ Beelden vrijstaand maken (paden)

✓ Het werken met tekst

✓ Over­vloei­­modi

Rechtzetten

Retoucheren

Aan­pas­sings­­lagen

Afmetingen en reso­lutie

Handelingen
HDR bewerken

✓ Panorama's maken

Camera RAW

en nog veel meer!

 

highresjaco.jpg

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Over het algemeen ben je na 5-8 lessen voldoende bedreven in de basis van Photoshop en hebben we tijd voor extra oefeningen en herhaling. Maar het kan zijn dat je meer lessen nodig hebt of specifieke onderdelen nog verder wilt oefenen.

In dat geval kun je altijd extra lessen boeken.

Wat anderen zeggen

Denise

Lisa is erg vakkundig en aardig. Daarnaast is ze geduldig en legt ze duidelijk uit. Haar lessen zijn afgestemd op wat ik graag wilde leren. Als je Photoshop lessen wil nemen zou ik haar zeker aanbevelen.

Kimberley

Lisa is een leuke en enthousiaste meid, die er niet alleen de tijd voor neemt om lessen geduldig uit te leggen, maar ook openstaat voor andere punten waarover je graag nog meer wilt leren. Aan de hand van professionele voorbeelden die zij gebruikt, leer je verschillende basistechnieken om je kennis van Photoshop toe te passen en te vergroten. Ik zou Lisa zeker aanraden als lerares op het gebied van vormgeving en fotografie.

HoYing

Al enige tijd neem ik lessen bij Lisa: zij beheerst Photoshop, InDesign en Illustrator tot in de puntjes. Zij is flexibel en erg geduldig. Haar huiswerkopdrachten dagen me uit, zodat ik me verder kan ontwikkelen. Kan niet anders zeggen dan als je thuis wilt raken in Adobe programma's, is Lisa de ideale docent!

bottom of page