top of page
logo.png

1 op 1 aandacht

Locatie regio Rotterdam

Van een ervaren vormgever en fotograaf

Persoonlijke aandacht

Schermafbeelding 2021-06-23 om 22.25.30.

Cursus 1 op 1

Lisa Stolk biedt al geruime tijd cursussen aan, ongeacht je leeftijd, of je nu werkt of studeert. Of je nu gewoon meer wilt leren omdat je het programma interessant vindt, of omdat je het wilt toepassen in je werk of privéleven. Hierbij werk ik deskundig, geduldig en professioneel.  Samen kijken we naar wat je graag wilt leren, en ik begeleid je persoonlijk door de stof heen met behulp van zelfgemaakt materiaal en voorbereide lessen.

In het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en freelance fotograaf voor verschillende opdrachtgevers. Ik geef ook cursussen omdat ik het geweldig vind om mijn kennis van dit fantastische programma te delen. Daarnaast geef ik ook les in InDesign en heb ik kennis van videobewerking. Dankzij mijn ervaring en expertise in de grafische industrie en fotografie heb ik de juiste combinatie om je de ins en outs van deze programma's bij te brengen.

Cursus photoshop

Cursus InDesign

Wat anderen zeggen

Denise

Lisa is erg vakkundig en aardig. Daarnaast is ze geduldig en legt ze duidelijk uit. Haar lessen zijn afgestemd op wat ik graag wilde leren. Als je Photoshop lessen wil nemen zou ik haar zeker aanbevelen.

Kimberley

Lisa is een leuke en enthousiaste meid, die er niet alleen de tijd voor neemt om lessen geduldig uit te leggen, maar ook openstaat voor andere punten waarover je graag nog meer wilt leren. Aan de hand van professionele voorbeelden die zij gebruikt, leer je verschillende basistechnieken om je kennis van Photoshop toe te passen en te vergroten. Ik zou Lisa zeker aanraden als lerares op het gebied van vormgeving en fotografie.

HoYing

Al enige tijd neem ik lessen bij Lisa: zij beheerst Photoshop, InDesign en Illustrator tot in de puntjes. Zij is flexibel en erg geduldig. Haar huiswerkopdrachten dagen me uit, zodat ik me verder kan ontwikkelen. Kan niet anders zeggen dan als je thuis wilt raken in Adobe programma's, is Lisa de ideale docent!

bottom of page